Åk med och upplev raceingbanor i europa

Truckerliv anordnar en genomensam resa genom Europa för att beskåda racingbanor. Vi är många lastbilschaufförer som är intresserade av racing och formel-1. Därför tänkte vi försöka få ihop en gemensam resa ner genom Europa och se några europeiska racingbanor som du borde besöka någon gång i sitt liv.

Tanken är att vi ska hyra en mindre buss som först tar oss till FDM Jyllandsringen i Danmark. Efter Jyllandsringen tar vi oss vidare ner till Tyskland och Nürnburgring. Där stannar vi en natt innan vi fortsätter till Le Mans Burgatti i Frankrike. Sist åker vi ner till Monaco och Monte Carlo. Genom kontakter vi har på spelbolaget Bethard kommer vi få VIP-besök på både Monte Carlo och Le Mans Burgatti som innebär att vi kommer få komma in och se det mesta på plats bakom kullisterna.

Hittills är vi tio personer som vill åka på denna resa och vi behöver minst fem personer till. Därför lägger vi upp en intresseansökan här på Truckerliv för att se om några fler är sugna på att hänga med. Resan är planerad till 3-7 oktober 2018.

Är du intresserad skickar du ett mejl till oss med namn, personnummer och adress!