Utveckla vanor som hindrar stressiga situationer

Hantera din tid rätt
Var proaktiv i att vårda dina relationer
Har en positiv attityd – se glaset halvfullt inte halvtommt
Älta inte saker som du inte kan ändra
Lyssna på motiverande ljudböcker eller CD-skivor
Var uppmärksam på hur du interagerar med andra
Låt inte okunniga människor få dig upprörd och det inte ta det personligt
Få ordentlig med vila och sömn
Ät rätt kost
Öva meditationstekniker
Motionera
Det finns många sätt att hantera stress och på denna sida kommer vi att tala om att utveckla vissa vanor som kommer att bidra till att begränsa graden och fallen av stress som du annars skulle få.

Det är smart att göra vad som är möjligt för att undvika stress och lära sig om färdigheter som är användbara för att hantera det innan.

Här är några tips för att förebygga stress i lastbilstransporter …

Hantera din tid, det är utmanande för en lastbilsförare. Det finns saker som vi kan göra och de är vad vi måste fokusera på. Men vi måste också inse att detta är lastbilstransporter. Planerna fungerar inte alltid. Faktum är att denna verklighet kommer sällan ensam men det kanske kommer att hjälpa dig att inte blir stressad när planerna inte införlivas. Generellt sett …. eliminera förhalning. Vilket är nästan en universell problem för de flesta människor. De som väljer att arbeta på och eliminera den kommer inte bara uppleva mindre stress men också kommer också att uppleva mer framgång och lycka i livet. Så låt dig acceptera lite extra tid för plocka upp och leverera. Detta kommer att hjälpa dig att kunna hantera oväntade problem om de kommer upp och fortfarande göra det i tid.

Säg att det är tidigt en fredag och du skickas på en 100 mil lång resa över helgen. Det kan vara frestande att köra längre än du får men jag rekommenderar dock att du kör din maxtid varje dag för att komma så nära som destination som möjligt och sedan bara coola den sista dagen.