Hur påverkar arbetet familjen

Effekterna av att vara lastbilschaufför kann vara förödande för familjen. Jag har talat med många åkare om detta problem. Jag har hört många argument på telefonerna vid lastbilshållplatser .

Ibland handlar dessa problem om barnen, ibland om fruar eller män men ofta handlar det om räkningar och bland alla.

Om det redan finns någon typ av problem i äktenskapet eller förhållandet med barn innan så bör du förmodligen inte bli en lastbilschaufför.
Livet som en lastbilsförare har litet utrymme för oroliga relationer.

Precis som det kräver en speciell typ av person för att köra lastbil krävs det en speciell typ av familjerelation hemma för att hantera situationen.
Det finns så många saker som spelar in som arbetar mot föraren från början. Tänk på det. Allmänheten tror att vi har ganska mycket tid och lust att underhålla kvinnor över hela landet (tack vare några dåliga Hollywoodfilmer). Vissa tror att vi aldrig sover och kanske bara dricker när man inte kör.

Så åtminstone några av din makas vänner kommer troligen att få samma uppfattning om jobbet. Om din kvinna är inte den typ som står upp för vad hon känner och kan stänga av negativitet som sannolikt kommer ur munnen på en så kallad vän kan dessa negativa tankar lätt få fäste i hennes sinne.

Dessutom, om din kvinna klagar på varje liten sak i ert förhållande öppnar det dörren till negativitet.

Vissa kvinnor kommer att börja ifrågasätta mannens engagemang. Då kommer vissa typer av kvinnor i stället att tala om det och känner att det enda sättet att hantera det är att ha en affär.

Hon förlorar sina känslor, glömmer framtida planer, får alla pengar hon kan från föraren och lever ett dubbelliv.

Eller ….. hon blir något deprimerad på grund av hennes tankar och kommunicera på olika sätt med dig. Du tolkar detta som något som pågår och din attityd förändras. Detta kan gå i fel riktning tid och kan lätt bli en katastrof.

Ibland sker detta endast när man visar tecken på att man ljuger. Eftersom hon känner något fel med hans attityd eller åsikter och talar om förhållandet till vänner. Det kan kan vara här något händer.

Men ibland gör killar verkligen dåliga val. Får ett nummer, gör några samtal och nästa sak du vet är att du är i kontakt med henne och sedan besöker. Gå inte den vägen.

Vissa killar tror att eftersom de är långt hemifrån räknas det inte, men det räknas.

Använd huvudet rätt i en sekund och du kan enkelt se att det spelar roll eftersom det kommer att påverka ditt beteende och eventuellt hela ditt liv.

Jag har hört saker som …

Kvinnan tömmer bankkontot
Kvinnan gifte sig medan ”pojkvän” är borta på körning
Kvinnan tar barnen
En man svarar i telefon hemma
Föraren behöver akut pengar bara för upptäcka att det inte finns
Föraren kommer hem till skilsmässopapperna.

Här är den bästa nyheten. Om du arbetar med dig själv och arbetar på ditt förhållande kommer ni sannolikt inte bara överleva utan frodas. Vänta inte eller förvänta dig att den andra personen kommer att göra saker perfekt eller att behandla dig så som du förtjänar att behandlas. Tar du initiativ till att behandla din maka med kärlek, ömhet och respekt så kommer du att undvika många problem i relationen.

Effekterna av lastbilstransporter på familjen är inte alltid en katastrof. Det finns gott om bra lastbilschaufförer som har kört en livstid med fru och barn hemma och de mår bra. De har respekt för sina familjer. De uppskattar det jobb de gör och de förstår hur mycket arbete det är.