Välkommen till allt om trucking

Det hela började med att jag satte igång med att kolla på den serie som gick på Discovery Channel och hette ”Ice Road Truckers”. Efter detta så började jag efterforska en hel del andra serier och dokumentärer som handlar om detta spännande ämne, och lyckligtvis så finns det (och fanns redan då för ett tiotal år sedan) ganska många både serier och dokumentärer om ämnet. Så småningom kan man säga att jag blev helst besatt av ämnet, och även om jag själv fortfarande kallar det för trucking, så är väl den korrekta svenska benämningen långtradare eller långtradar-körning. Men det låter helt enkelt inte lika coolt, så jag kommer här i min blogg att kalla det för trucking.

sormlast

Hursomhelst, mitt nya intresse ledde till att jag sadlade om från ett jobba som jag inte trivdes med och skaffade körkort för långtradare och strax därefter ett nytt och spännande jobb inom trucking.

Jag är idag en äkta trucker, och här får du följa mig på mitt jobb och dessutom lite info från insidan av vår spännande och i mina ögon jäkligt coola bransch. Även om du inte har en aning om vad det är det handlar om så kommer jag se till att du när du läst färdigt är lika intresserad av ämnet som jag blev för ungefär tio år sedan. Välkommen!